dimecres, 8 de maig del 2013

Blogs Finalistes al Premi Espiral d'Edublogs 2013

Hola a tothom!!!
A continuació us anem a presentar els finalistes del Premi Espiral d'Edublogs 2013 a la secció de blogs d'alumnes d'Educació Primària.



3º B Primària Mª Santos. És un blog d'aula on els alumnes fan experiments, recitals poètics, exposicions, comparteixen treballs, publicacions...


Alquería blog, alumnos de tercer ciclo. Aquest blog és de l'Escola l'Alqueria de Granada i té les entrades dels diferents alumnes del tercer cicle d'Educació Primària. 



El búho Anacleto és el blog d'alumnes de l'escola d'Astudillo de Castella i Lleó.



Esto Furrula és un blog d'alumnes de 6è d'Educació Primària de l'Escola Otero de Navascúes de Cintruénigo (Navarra). A esto Furrula tenen una ràdio, diferents projectes i penjen vídeos i utilitzen eines 2.0 com Prezi.


Guacamole amb creïlles és un blog d'alumnes de 6è d'Educació Primària de l'Escola Lluís Vives de València. Creïlles vol dir patates, nosaltres ho sabem perquè l'Héctor és valencià i ens ha ensenyat moltes paraules a les classes de català. En aquest blog també tenen ràdio, escriuen notícies i sortides dels alumnes, penjen questionaris amb el drive... ens ha agradat molt!




Los diablillos de 5º és un blog d'Educació Primària de 5è, igual que nosaltres! Aquestos alumnes són del C.E.I.P Maestro Don Pedro Orós de Zaragoza. En aquest bloc hem trobar un munt d'eines 2.0 xules i també hem vist la línea del temps que també estem treballant nosaltres!




PractiCole és un blog d'alumnes de 4t d'Educació Primària de l'Escola Extremadura de Càceres. A PractiCole hi han moltes activitats que l'any passat vam fer al nostre blog (perquè feim 4t també nosaltres) i també hi han imatges que ens han agradat molt. A l'Héctor li ha agradat el posit per a penjar els deures, encara que aquí sols ens ho diu una vegada els deures perquè tothom estigui atent...



Somos AcTICvos és un blog d'alumnes de 5è d'Educació Primària i també és del CEIP Otero de Navascúes. Al seu bloc també utilitzen el google drive i diferents eines 2.0 com nosaltres.



I com no, també ha quedat finalista LlenguaTics, el nostre blog de català de les classes de 5è A i B de la nostra escola, l'Escola Antoni Torroja i Miret de Vila-seca.

I per finalitzar, el nostre bloc TICOTAZOS que també és finalista i està compost pel nostre mestre i els 29 alumnes de la nostra classe de 5èB.

Aquest dissabte surt el premi publicat així que molta sort a tothom! La veritat és que a tota la classe els hi ha agradat molt tots els blocs i sabem que és molt difícil, però com diu l'Héctor, per a nosaltres el premi ja és arribar fins aquí i haver quedat finalistes, és tota una recompensa de tot el curs!! Així que molta sort a tothom!!!


Equip Ticotazos

1 comentari: