divendres, 26 d’abril del 2013

Treballem una WebQuest sobre la Salut.

Hola, bona tarda!

Avui per el mati hem estat treballant una WebQuest que com ja sabeu ho hem fet perquè no em pogut fer les jornades culturals sobre l'esport per la plutja.

Una webquest és una pagina que serveix per fer com una excursió per la Web sobre un tema i el primer que has de fer es llegir-te-ho tot i després et ficaran unes activitats. Quan li donis a una activitat ho hem de llegir tot i a continuació has de fer l'activitat que et diu. En el nostre cas, hem fet 3 activitats per realitzar un menu d'esmorzar per les colònies. Ens hem baixat un arxiu de word per completar-lo i quan ja està completat pases a la següent activitat fins arribar a la activitat 4.

I ara per la tarda hem sortit de grup en grup i hem explicat a la classe el menú del matí, els ingredients que farem servir i també hem dit el preu de tot en total, ja que la compra la hem fet al Corteinglés per Internet. Alguns dels preus dels esmorzars que han sortit són 39,4, 61,47, 57,57 i 73,43.

A més, li hem enviat a Héctor per e-mail els nostres documents de word i els imprimirem per ficar-los a la nostra classe. Aquí teniu algunes imatges d'avui:










Iratxe Medina Maneiro

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada