dimarts, 30 d’abril del 2013

Maps Google. Tutorial.

Aquesta setmana anem a dissenyar el nostre "callejero literari" pel projecte final de Callejeros Literarios, així que anem a fer funcionar l'eina del Maps Google.




Maps Google, el qual ja coneixem tothom, a més de poder-se utilitzar per visualitzar qualsevol lloc del món en diferents modes, com ara pot ser amb el mapa de carreteres, el satèlit, el earth i fins i tot també anar a peu (ja vam veure tota la classe el meu poble d'Alcàsser), també podem crear els nostres propis itineraris i viatges, afegint marcadors, línies (per enllaçar diferents marcadors), àrees (per marcar i diferenciar una zona del mapa), així com afegir imatges, text, enllaços de qualsevol tipus i fins i tot vídeos! Què us sembla? Impressionant, no?

A més, com ja sabem que Google ens ofereix treballar de forma col·laborativa amb companys mitjançant el Drive, ara no podia tampoc faltar aquesta opció amb Maps, així que podem compartir el nostre mapa amb les persones que vulguem per tal d'editar-lo entre tots.

A continuació us deixo el vídeo tutorial que Google realitza sobre les tasques que pot fer Maps Google. En poc més de 2 minuts es pot observar de forma clara el funcionament:



A més, també us deixo un altre tutorial realitzar pel mestre Sr. Ruiz, col·laborador del blog enlanubeTIC, que com ja sabeu, podem trobar un munt de tutorials d'eines 2.0. Al seu tutorial, amb música de fons, trobem totes les funcionalitats que necessitem per realitzar la nostra tasca.




Vinga, ànims nois! Comencem a treballar!

Héctor

1 comentari: