dimarts, 11 de setembre del 2012

I... perquè Ticotazos?


Una de les preguntes habituals és... perquè el nom de Ticotazos?

Doncs aquest nom s'origina a partir de diferents apreciacions, tant per part de l'alumnat com del mestre. Per començar, els alumnes ja van comentaven que preferien un nom propi pel bloc i no pas el del curs, ja que així podien continuar un curs darrere d'altre curs, i no quedar-se fixats al bloc de "quart" de l'any passat.

En quant al nom... TICOTAZOS. Doncs molt fàcil, vivim als temps dels grans canvis tecnològics de forma constant i agresiva al mateix temps que a les escoles perduren jocs i tradicions de sempre, com be jugar a la baldufa, les boletes, o com no, els tazos. A més, a les aules tenim les famoses TICs i clar, d'aquí la pregunta, TIC o TAZOS, és a dir, estem amb les TIC o amb els tazos?


Evidentment, nosaltres utilitzem les dues coses, tant les TIC com els TAZOS al dia a dia, per això d'aquí el nom del bloc d'aula. I com no, hem deixat clar la idea de que tant els tazos, les bales, baldufes, croms de futbol... i tots els jocs tradicionals han de ser igual d'importants com les TIC, i per tant, hem de conviure tots junts a l'escola.

En fi, esperem que us agradi molt el nostre bloc d'aula.... intentarem poc a poc anar millorant-lo i fins aquí... moltes gràcies per llegir-nos!!!!!
Salutacions,

El mestre i properament, els alumnes.

1 comentari: