dijous, 13 de setembre del 2012

1r dia de classe...

Avui, dimecres 12 de setembre de 2012, ha estat el primer dia de classe dels alumnes de 5è d'Educació Primària B. 

Hem de dir que ha estat molt fàcil la nova trobada, ja que a diferència d'altres anys, la majoria dels companys ens coneixem del curs passat, tots membres de la famosa classe de quart b. Encara així, a la nostra aula també han arribat els efectes de la crisi, i això s'ha vist incrementant-se el nombre d'alumnes de 20 fins a 29 companys a classe. Tot i així, estem molt contents de tenir companys nous a classe i estem segurs que anem a passar un curs increïble, al qual aprendrem molt i com no, ho passarem genial.

Per tant, avui ha estat un dia de nous retrobaments i presentacions, quedant-se la classe composta pels següents companys: Manuela, Luis Christophe, Lidia, Cristina, Aaron, Zaid, Andrea, Marcos, Luís, Marta, marina, Hristina, Ouiam, Khaoula, Qiying, Eric, Iratxe, Salma, Laura, Alex, Sarah, Alberto, Clàudia, Abril, Aitana, Ali, Isaac, Amalia, Michael i Héctor.

Si em quedo amb una imatge d'avui és... amb tots els alumne carregats del material, llibres, bates, estoig, colors, llibretes... Aquí us deixo una imatge del típic primer dia de classe.



Molts ànims des d'aquí pel començament del curs!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada